Harjoitusryhmät

Treenivarusteet (huom. kaikille ryhmille): oma maila (lainamailan mahdollisuus parille ensimmäiselle käyntikerralle), juomapullo, sisäpelikengät, shortsit ja t-paita. Junioriryhmät ovat alkeisryhmiä, joista mahdollisuus taitojen kehittyessä jatkaa/siirtyä kilparyhmiin.

Juniorit 1 (8 - 13 -vuotiaat) 
(Täynnä. Kysy paikkoja vko:lla 37)

Harjoitukset perjantaisin Aunelan palloiluhallissa klo 18.30-19.30
Kausimaksu junioreilta 60,- /kausi.
Ryhmän kuvaus ja tavoitteet: tutustuminen sulkapalloon lajina ja perustekniikan oppiminen lapsenomaisin harjoittein (lyönnit, liikkuminen, säännöt yms.). Pelitaitojen lisääntyessä mahdollisuus siirtyä/jatkaa junioriryhmään 2.

Juniorit 2 (yli 13-vuotiaat)
(Täynnä. Kysy paikkoja vko:lla 37)

Harjoitukset tiistaisin Nunnavuoren palloiluhallissa klo 16.00-17.00
Ikäjakauma 12-18, kausimaksu junioreilta 60,- /kausi.
Ryhmän kuvaus ja tavoitteet: tutustuminen sulkapalloon lajina ja perustekniikan oppiminen (lyönnit, liikkuminen, säännöt yms) sekä peruskunnon kehittäminen lajinomaisin tavoittein. Pelitaitojen lisääntyäessä mahdollisuus siirtyä/jatkaa kilparyhmään 1 tai 2.

Kilpajuniorit 1 ja 2

Harjoitukset maanantaisin Aunelan palloiluhallissa klo 18.00-19.00
Kausimaksu kilpajunioreilta 65,- /kausi.
Ryhmän kuvaus ja tavoitteet: Ryhmään kuuluvat hallitsevat jo perustekniikoita. Harjoitteet ovat monipuolisempia kuin junioriryhmissä ja tutustutaan kilpailutoimintaan seuran omien ja alueellisten kilpailujen kautta.

Kuntopelaajat ja pelivuoro

Harjoitukset torstaisin Aunelan palloiluhallissa klo 18.00-19.30
Kausimaksu kuntopelaajilta 55,- /kausi.
Ryhmän kuvaus: Ryhmässä pelaa eri-ikäisiä ja -tasoisia harrastepelaajia, joille ei ole järjestetty valmennusta.

Aikuisryhmä

Harjoitukset sunnuntaisin Ilpoisten palloiluhallissa klo 19.30-21.00.
Kausimaksu aikuispelaajilta 75,- /kausi.
Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille yli 19-vuotiaille, jotka haluavat aloittaa harrastuksen tai ovat jo vähän pelanneet aikaisemmin. Ryhmässä on eritasoisia naisia ja miehiä ja harjoituksissa käydään läpi sääntöjä, perustekniikoita, lyöntejä jne. Harjoitteet pyritään tekemään sen mukaan, mitä osa-alueita pelaajat haluavat harjoitella. Peliaikaa löytyy myös toiveiden mukaan!